Zoeken
Franse rechten van 'De heks van Limbricht' verkocht
De Franse rechten van De heks van Limbricht (The Last Witch Hunt) van Susan Smit zijn op een veiling verkocht aan Éditions Leduc.

Franse rechten van 'De heks van Limbricht' verkocht

Gepubliceerd op 2 februari, 2022 om 16:59, aangepast op 21 februari, 2022 om 11:19

Eerder deelden we al het nieuws dat de filmrechten voor De heks van Limbricht verkocht zijn aan Pumpkin (meer informatie daarover lees je hier).

Vandaag nog meer leuk nieuws: Éditions Leduc heeft de Franse vertaalrechten verworven.

 

Meer over De heks van Limbricht:

Limbricht, nabij Sittard, eind zeventiende eeuw. Haar leven lang is Entgen Luijten gewend haar eigen weg te gaan, in familiekwesties, in zaken en in de liefde. Ze wordt daarin gesteund door een grote kennis van de natuur, die ze ook regelmatig aanwendt om haar dorpsgenoten te helpen. Maar dan wordt ze vanwege een paar ongelukkige voorvallen beschuldigd van hekserij. De kasteelheer is gebrand op een bekentenis, waarvoor hij gebruikmaakt van alle middelen die de inquisitie hem ter beschikking stelt. Maar wat als Entgen tegen alle verwachtingen in standhoudt?

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Boeken
Susan Smit - De heks van Limbricht
Susan Smit

Naar het adembenemende, waargebeurde verhaal van een vrouw die de machten trotseert die haar willen breken

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: