Zoeken
Mental Awareness Week bij Horizon
Er werd nog nooit zoveel over mentale gezondheid bij jongeren gesproken als nu. En gelukkig maar! Het bespreekbaar maken van dit thema - dat nog te vaak in de taboesfeer blijft hangen - is broodnodig. Daarom delen we de hele week tips uit het boek Ben er voor je (Jamie-Lee Six en Julie Vranckx) op Instagram. Lezen jullie mee?  

Mental Awareness Week bij Horizon

Gepubliceerd op 15 december, 2021 om 09:13, aangepast op 15 december, 2021 om 11:51

Mentale gezondheid bij jongeren is een razend actueel onderwerp. Onderzoek wijst uit dat depressieve gevoelens bij jongeren maar liefst verdrievoudigd zijn tijdens de coronacrisis. Jongeren voelen zich vaak eenzaam en onzeker, hebben het gevoel thuis opgesloten te zitten en zijn bang voor de toekomst.
In Ben er voor je! gaan Jamie-Lee Six en Julie Vranckx geen enkel taboe over mentale gezondheid uit de weg. Het boek bevat niet alleen getuigenissen van (bekende) jongeren, maar ook tips om beter voor jezelf te zorgen en nuttige adressen zodat je om hulp kan vragen als dat nodig is.

Auteurs
Auteur: Jamie-Lee Six

Jamie-Lee Six is een van de bekendse instagrammers in Vlaanderen. Ze werd bekend door haar rol als Amber in de Ketnet-reeks D5R, ondertussen is zeook DJ en reporter én schermgezicht bij TAGMAG.Julie Vranckx is redactrice en video editor voor tv en online media. ze scheef eerder (Over)leven als single en (Over)leven op Tinder.

Boeken
Jamie-Lee Six - Ben er voor je!
Jamie-Lee Six

Een noodzakelijke jongerengids over een razend actueel onderwerp

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: