Zoeken
Camilla Läckberg en Henrik Fexeus waren op auteursbezoek in Nederland! ©  
Ter ere van de publicatie van de thriller Box was het auteursduo op bezoek in Nederland. Het was een weekend gevuld met signeersessies en meet & greets. 

Camilla Läckberg en Henrik Fexeus waren op auteursbezoek in Nederland!

Gepubliceerd op 13 oktober, 2021 om 14:49, aangepast op 19 oktober, 2021 om 14:11

Het was een vol programma. Het duo begon zaterdagochtend met een interview bij Shownieuws. Thrillerauteur Saskia Noort kreeg van de Zweedse queen of crime het eerste exemplaar van Box uitgereikt. 

Later die middag heeft het duo onze uitgeverij bezocht. Ze hebben hier, voor de Nederlandse Box lezers, meer dan 400 exemplaren gesigneerd. 

"g"

Later die avond gingen we met z’n allen gezellig uiteten in Amsterdam. Heleen van Royen en Saskia Noort waren er ook bij!

"h"

Op zondag vond de exclusieve brunch met het auteursduo plaats, georganiseerd door Hebban. Samen met tien fans heeft het duo heerlijk gebruncht bij het Ambassade Hotel in Amsterdam. Het duo werd geïnterviewd door Sarah Meuleman en de tien fans konden hun kopie van Box laten signeren. 

Later op de dag was er nog een signeersessie in Boekhandel Stevens in Hoofddorp, waar de geïnteresseerde een kopie van Box konden laten signeren en een praatje met het duo kon maken! 

"f"

 

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Auteur: Henrik Fexeus

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Box
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Fjällbacka-fans opgelet: Läckberg en Fexeus introduceren een nieuw speurdersduo

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: