Zoeken
Michiel van Erp gaat 'Stromboli' van Saskia Noort verfilmen
De opnames van de film gaan in november van start.

Michiel van Erp gaat 'Stromboli' van Saskia Noort verfilmen

Gepubliceerd op 13 oktober, 2021 om 13:54, aangepast op 15 april, 2022 om 10:51

Er komt een verfilming van Stromboli van Saskia Noort. Het boek zal verfilmd worden door regisseur Michiel van Erp. Dit maakten producenten Levitate en De Familie vrijdag bekend.

Stromboli vertelt het verhaal over de net gescheiden Sara, die na haar scheiding al snel alleen komt te staan. Om haar leven weer op de rails te krijgen, boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goere geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.

Het scenario van de film is geschreven door Paula van der Oest (Slag om de Schelde) en Roos Ouwehand. De cast wordt binnenkort bekendgemaakt.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Boeken
Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort

Een schrijfster gaat na haar gestrande huwelijk in retraite bij een goeroe op een idyllisch eiland. Maar ook daar laat het verleden haar niet met rust.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: