Zoeken
De familie Planckaert signeert op 6 november
Eind oktober verschijnt hét boek over de favoriete familie van Vlaanderen. Op 6 november staat een signeertour gepland met de Planckaerts.

De familie Planckaert signeert op 6 november

Gepubliceerd op 30 september, 2021 om 12:51, aangepast op 1 oktober, 2021 om 11:19

De familie Planckaert is voor velen de warmste familie van Vlaanderen. Een toonbeeld van verbondenheid en eensgezindheid. Eddy de wielergod, Christa de moederkloek, Francesco de fratsenman, Magali de rustige kracht, Stephanie de woordvoerder, Christopher de harde werker en Junior de stille genieter. Ze voelen als onze eigen familie. Maar wie zijn ze nu echt als de camera's niet draaien? In De familie Planckaert vertellen de familieleden hun verhaal. Ze bevestigen of weerleggen de vooroordelen die er heersen en laten eenmalig diep in hun ziel kijken. Eerlijk en met de nodige humor. Zoals ze echt zijn.

Noteer 6 november alvast in je agenda want dan komt de hele familie op signeertour!

De planning:

Nota: Houd zeker de website van Standaard Boekhandel en de sociale media van Stephanie Planckaert in de gaten voor de exacte timings en eventuele wijzigingen.

Auteurs
Auteur: Stephanie Planckaert

Stephanie Planckaert (1988), de dochter van ex-wielrenner Eddy en zijn vrouw Christa, is het populairste lid van de Planckaerts, de warmste familie van Vlaanderen. Ze schreef drie bestsellers over haar leven als prille moeder: Dagboek van een tienermoeder, Mama's zijn mooi en Het geluk van een ongelukje. Stephanie en haar man Christopher hebben drie kinderen: Iluna, Mageno en Elara.

Auteur: Evi Renaux

Door een zware ziekte moest Evi Renaux (1985) haar marketingcarrière in de media opgeven, waarna ze besloot terug te keren naar haar eerste liefde: de journalistiek en het schrijven. Haar eerste boek Life on Sneakers werd meteen een bestseller. Interviewreeksen voor o.a. Knack Weekend, De Zondag en Femma volgden, alsook een tweede boek, Plan B. Vandaag schrijft ze vooral in opdracht. Voor dit boek nestelde ze zich graag in de warmte van de familie Planckaert.

Boeken
Evi Renaux - De familie Planckaert
Evi Renaux

Onze favoriete familie, oprecht en openhartig

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: