Zoeken
Hans Faber tekent voor zijn thriller 'De journalist'
Hans Faber, auteur van de ijzersterke en actuele thrillers De minister en De Rus, tekende vorige week voor zijn derde thriller De journalist.

Hans Faber tekent voor zijn thriller 'De journalist'

Gepubliceerd op 15 september, 2021 om 11:33, aangepast op 15 september, 2021 om 11:54

De journalist maakt deel uit van de Van Zandt-serie, waarin eerder De Rus en De minister verschenen. Zonder al te veel weg te geven kunnen we alvast zeggen dat De journalist wederom een meeslepend en spannend boek is. Het is helaas nog wel even wachten tot het gepubliceerd wordt, maar dat is de perfecte kans om de eerste twee boeken in de serie alvast te lezen!

Over de Van Zandt-serie:

De Rus gaat over Vince van Zandt, dé misdaadverslaggever van Nederland. Hij leest in een nieuwsbericht dat er een Russische man uit de Prinsengracht is gedregd. De politie gaat uit van een ongeluk, maar Vince is daar niet van overtuigd. Ondanks het feit dat zijn hoofdredacteur niks in het verhaal ziet, gaat Vince op onderzoek uit. Hij weet de identiteit van de Rus te achterhalen, maar als hij door krijgt in wat voor slangenkuil hij terecht is gekomen vraagt hij zich af waarom hij zo koppig is geweest.

De minister, het tweede deel in de Van Zandt-serie, begint bij de jonge politicus Jan de Reuver. Als een collega hem vraagt te bemiddelen bij de bezetting van een varkensstal in Markelose Broek aarzelt hij geen moment en gaat hij met een delegatie van Meat is Murder in gesprek. Na zijn daadkrachtige optreden wordt de stal ontruimd en worden de activisten opgepakt. De media zijn lyrisch over zijn optreden en zijn carrière raakt verder in de lift. Vince van Zandt heeft niks op met activisten, maar raakt geïnteresseerd als het lichaam van een jonge activiste wordt gevonden. Zeker als ze door geweld om het leven gekomen lijkt...

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Boeken
Hans Faber - De Rus
Hans Faber

Eerste deel van nieuwe thrillerserie: Baantjer meets Stieg Larsson.

Hans Faber - De minister
Hans Faber

IJzersterk tweede deel in de Van Zandt serie

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: