Zoeken
Jubileum 'Daar waar de rivierkreeften zingen'
Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens viert deze week een jubileum. 

Jubileum 'Daar waar de rivierkreeften zingen'

Gepubliceerd op 8 september, 2021 om 10:54, aangepast op 17 september, 2021 om 09:27

Daar waar de rivierkreeften zingen staat drie jaar in de New York Times-bestsellerlijst! Inmiddels wereldwijd zijn er 11 miljoen exemplaren verkocht en is het boek in 49 landen vertaald. 

Ook in Nederland raken steeds meer mensen bekend met dit prachtige debuut van de 71-jarige Delia Owens, Daar waar de rivierkreeften zingen staat inmiddels 14 weken in de Bestseller 60.

En het wordt nog mooier: de opnames voor de verfilming zijn afgerond en de verwachting is dat die in de zomer 2022 in de bioscoop gaat draaien. Gecast voor de film zijn onder andere Daisy Edgar-Jones (Kya), Taylor John Smith (Tate) en Harris Dickinson (Chase).

Over Daar waar de rivierkreeften zingen:
Kya Clark is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral dit prachtige boek!

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: