Zoeken
Duitse editie van 'Bonuskind' en meer Saskia Noort-nieuws
Deze zomer verschijnt de Duitstalige editie van Bonuskind, op 29 juli. En er is nog meer Saskia Noort-nieuws: Stromboli wordt verfilmd én is nu in Engelstalig e-book beschikbaar.

Duitse editie van 'Bonuskind' en meer Saskia Noort-nieuws

Gepubliceerd op 20 juli, 2021 om 14:44, aangepast op 20 juli, 2021 om 14:48

Deze zomer alleen maar goed nieuws voor Saskia Noort: vorige maand verscheen Bonuskind al in midprice-editie. Eind deze maand, op 29 juli, zal de Duitstalige editie van deze thriller van de 'Niederländschen Königin der Spannung' bij Europa Verlag verschijnen.

Daarnaast werd onlangs bekend dat Stromboli verfilmd gaat worden. Filmproducent Levitate Film ontving hiervoor een realiseringsbijdrage van het Nederlands Filmfonds. Het scenario van de boekverfilming wordt geschreven door Roos Ouwehand en Paula van der Oest. De regie is in handen van Michiel van Erp, bekend van o.a. RAMSESNiemand in de stad en de mini-serie I.M. Binnenkort zal de rest van de cast bekendgemaakt worden.

Daarnaast is nu ook de Engelstalige editie van Stromboli als e-book beschikbaar.

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 100.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020.

Boeken
Saskia Noort - Bonuskind
Saskia Noort

De bestverkochte thriller van 2020

Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort

After her collapsed marriage a successful writer decides to go on retreat with a guru. But even there the past catches up with her.

Saskia Noort - Stromboli
Saskia Noort

Ik wil dat het ophoudt. De repeterende gedachtes. Het voelen. Het niet-voelen. Ik ben zo moe. En het gaat niet voorbij. Het wordt niet beter. Mijn moeder zei me dat gek zijn betekent dat je dezelfde hel steeds opnieuw beleeft.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: