Zoeken
De val van Annika S. van Annejet van der Zijl krijgt verfilming
De roman De val van Annika S. van Annejet van der Zijl wordt verfilmd. Eind juni 2021 werd het contract hiervoor officieel ondertekend met Monique Busman van Tomtit Film!

De val van Annika S. van Annejet van der Zijl krijgt verfilming

Gepubliceerd op 21 juni, 2021 om 12:35, aangepast op 8 september, 2021 om 11:40

De val van Annika S. is het derde boek van de auteur waar een filmbewerking van wordt gemaakt. Eerder maakte regisseur Maria Peters een film van Sonny Boy en de roman Anna werd bewerkt tot de serie Annie M.G.

Van der Zijl schreef De val van Annika S. in 2018 onder het pseudoniem Simons & Van der Zijl. Het boek vertelt het verhaal van een Duitse politica die de pers, haar partijgenoten en haar schoonfamilie ontvlucht nadat is ontdekt dat zij heeft gelogen over haar verleden. Ze vlucht naar Nederland, naar het vakantiepark waar ze met haar grootouders vaak kwam. Al snel wordt duidelijk dat ze het verleden niet kan ontlopen.

De val van Annika S. is het eerste deel van een vierdelige reeks, en momenteel werkt Van der Zijl al aan het tweede deel!

Auteurs
Auteur: Annejet van der Zijl

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen non-fictieschrijvers van ons land. Ze debuteerde in 1998 met Jagtlust, en schreef bestsellers als Sonny Boy en De Amerikaanse prinses. Van der Zijl was in 2020 Boekenweekauteur en schreef het succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Boeken
Simons & Van der Zijl - De val van Annika S.
Simons & Van der Zijl

Annejet van der Zijl en Jo Simons debuteren als schrijfduo met meeslepende suspense

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: