Zoeken
Bloedsteen op de longlist van Hebban Thrillerprijs!
Hebban heeft de officiële longlist bekend gemaakt voor de Hebban Thrillerprijs van 2021 en Bloedsteen van Bernice Berkleef is een van de vijftien genomineerde boeken!

Bloedsteen op de longlist van Hebban Thrillerprijs!

Gepubliceerd op 4 maart, 2021 om 00:00

De honderdkoppige lezersjury is op dit moment druk aan het lezen en zal uiteindelijk bepalen welke vijf titels op de shortlist komen en vervolgens worden gelezen door een professionele jury bestaande uit boekverkopers en leden van het Hebban Team, spannend!

Over Bloedsteen:

Op een ochtend wordt Ella nietsvermoedend van haar bed gelicht door de politie. Ze wordt verhoord over haar vader, hij zou illegaal goederen van Java naar Nederland hebben gesmokkeld. Als haar vader, die vroeger in een jappenkamp heeft gezeten, in hechtenis overlijdt besluit Ella zelf naar Java af te reizen om in hun familiehuis tot rust te komen. In het huis vindt ze aanwijzingen voor een geheim dat haar vader heeft weten te verbergen. Maar ze is niet de enige die lucht heeft gekregen van de verborgen geschiedenis, want haar verblijf op het eiland neemt een zeer onaangename wending...

Auteurs
Auteur: Bernice Berkleef

Bernice Berkleef is freelance journaliste en continu om haar heen op zoek naar dingen die haar intrigeren en inspireren. Haar thrillerdebuut Cody was favoriet bij boekhandelaren en kreeg lovende reacties. Met haar tweede thriller Bloedsteen won ze de Gouden Strop 2021.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: