Zoeken
Heden verschenen: 'Familieopstelling' van Kluun
Vandaag verschijnt Familieopstelling, de nieuwe roman van Kluun. Stijn van Diepen (bekend uit Komt een vrouw bij de dokter en De weduwnaar) keert terug en besluit op zoek te gaan naar zichzelf, zijn roots en de Ware. Nu echt. 

Heden verschenen: 'Familieopstelling' van Kluun

Gepubliceerd op 25 augustus, 2020 om 00:00, aangepast op 28 mei, 2021 om 13:10

Met zijn vijfenvijftig jaar is Stijn ouder, maar niet veel wijzer. Terwijl hij nog altijd van feest naar feest strompelt, wordt zijn moeder met alzheimer in een verzorgingstehuis opgenomen en dreigt zijn beste vriend Frenk hem te laten vallen. Het is tijd om eens grondig in de spiegel te kijken.

In de hilarische en ontroerende zoektocht die volgt keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen. Zal hij eindelijk zichzelf weten te vinden? En belangrijker nog: de liefde?

Zaterdag 29 augustus presenteert Kluun zijn nieuwe roman in Tilburg. De presentatie is te volgen via een livestream op het YouTube-kanaal van Lebowski. Meer informatie vind je hier. Lees ook hier de voorpublicatie en vind hier meer informatie over Familieopstelling

Auteurs
Auteur: Kluun

Kluun (1964) is schrijver van o.a. de bestsellers Komt een vrouw bij de dokter, De weduwnaar, Haantjes en DJ. Hij verkocht in Nederland al meer dan tweeënhalf miljoen boeken, zijn werk wordt in vijfentwintig talen uitgegeven.

Boeken
Kluun - Familieopstelling
Kluun

Stijn van Diepen (Komt een vrouw bij de dokter) is terug: 55 jaar oud, maar niet veel wijzer. Hij besluit op zoek te gaan naar zichzelf, zijn roots en de Ware. Nu echt.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: