Zoeken
Frederik Brom en Soy Kroon aan cast 'Zwaar Verliefd!2' toegevoegd
De opnames van het vervolg op Zwaar verliefd! zijn vandaag van start gegaan, met maar liefst twee nieuwe hoofdrolspelers: Frederik Brom speelt de verleidelijke dierenarts Hugo, en Soy Kroon neemt de rol van de sarcastische dierenartsassistent Stijn voor zijn rekening. De succesvolle dierenarts Isa wordt vertolkt door Barbara Sloesen en Jim Bakkum kruipt in de huid van de aantrekkelijke timmerman Ruben.

Frederik Brom en Soy Kroon aan cast 'Zwaar Verliefd!2' toegevoegd

Gepubliceerd op 20 februari, 2020 om 00:00

In de luchtige feelgood film Zwaar verliefd! 2 gaan Isa en Ruben samenwonen.
De spannende romantiek maakt plaats voor intimiteit, maar ook dagelijkse sleur en
realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillen in afkomst en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Zwaar verliefd! 2 is gebaseerd op het succesvolle boek Zwaar Beproefd! van Chantal van Gastel.

Dutch FilmWorks brengt Zwaar verliefd! 2 in het voorjaar van 2021 uit.

Auteurs
Auteur: Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: