Zoeken
'Daar waar de rivierkreeften zingen' in de top 10 fictie
Nadat in België Daar waar de rivierkreeften zingen in de top 10 fictie van de Standaard Boekhandel belandde krijgt het boek in Nederland nu ook veel lof!

'Daar waar de rivierkreeften zingen' in de top 10 fictie

Gepubliceerd op 19 februari, 2020 om 00:00, aangepast op 8 juni, 2021 om 09:05

Zo schrijft Pauline van Grimbergen Boeken in Lisse: "Ik ben fan! Prachtige sfeer, het meisje in de lagune met vlinders, bloemen en vogels. Maar niets is minder waar: de grond is modder en moeras. Kom daar maar eens uit..."
Anja van de Blije Boekenwurm schrijft over Delia Owens' boek dat "niet alleen de rivierkreeften zingen, maar mijn hoofd en hart zingen ook. Delia neemt je mee in de natuur. Een prachtig verhaal."
In de Boeken Bijlage schrijft Pieter Feller dat Daar waar de rivierkreeften zingen een "meeslepend verhaal is, vooral door de vele originele natuurbeschrijvingen."

Wil je het boek nu ook super graag zelf lezen? Klik dan op deze link en bestel het boek gemakkelijk bij ons. Veel leesplezier!

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: