Zoeken
New Year New Books
Wat is er nu beter dan een nieuw jaar aftrappen met nieuwe boeken? 2020 wordt een jaar vol toffe nieuwe boeken! We hebben er zin in!  

New Year New Books

Gepubliceerd op 20 januari, 2020 om 00:00

Februari*

Over PS Ik ik hou nog steeds van je: Lara Jean had niet verwacht écht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu toe dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?
PS Ik hou nog steeds van je is het vervolg op het feel good-liefdesverhaal Aan alle jongens van wie ik hield, en toont eerste liefde door de ogen van de onvergetelijke Lara Jean.

 

 

Over Waar het licht is: Theodore Finch is gefascineerd door de dood en wil een einde aan zijn leven maken, maar elke keer gebeurt er iets waardoor hij het toch niet doet.
Violet Markey telt de dagen af tot ze het bekrompen stadje waar ze opgroeit voorgoed achter zich kan laten en niet langer geconfronteerd wordt met de pijnlijke herinneringen aan haar gestorven zus.
Wanneer Finch en Violet elkaar op de rand van de hoge klokkentoren op school ontmoeten, groeit er langzaamaan een vriendschap tussen hen en geven ze beetje bij beetje hun geheimen aan elkaar prijs.

 

April*

Over Anna K.: Anna K. is zeventien jaar oud en staat aan de top van de Manhattan en Greenwich society en lijkt het perfecte leventje te hebben. Totdat ze 'graaf' Alexia Vronsky op Grand Central ontmoet; een beruchte playboy, die al jaren van kostschool naar kostschool hopt en slechts voor z'n eigen plezier lijkt te leven. Tot hij Anna ontmoet is hij nooit verliefd geweest. Hetzelfde geldt voor Anna. Vanaf hun eerste ontmoeting voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Tot een schokkende onthulling hun relatie dreigt te vernielen...

 

 

Juni*

In juni kunnen we dan eindelijk genieten van het vervolg op The Perfectionists met The Good Girls: The Perfectionists 2 van Sara Sephard!

Over The Good Girls: The Perfectionists 2: Mackenzie, Ava, Caitlin, Julie en Parker hebben een aantal niet-zo-nette dingen gedaan. Maar hoewel ze zeker hebben besproken hoe ze de rijke pestkop Nolan Hotchkiss zouden vermoorden, hebben ze het niet echt gedaan. Het is gewoon toeval dat Nolan precies stierf zoals zij het hadden gepland... toch?
En ze fantaseerden niet alleen over het vermoorden van Nolan.... Wanneer iemand anders over wie zij het hebben gehad sterft, vragen de meisjes zich af of ze er worden ingeluisd. Of wordt een van hen misschien het volgende doelwit van de moordenaar?

Ook verschijnt er een eerste deel van een toffe nieuwe serie uit Duitsland! Titel volgt snel. 

September*

Kan je niet meer wachten op het vervolg van Scharlakenrode magie? In september is het dan eindelijk zo ver: Vloeken uit het verleden 2 van Cassandra Clare verschijnt een jaar na zijn voorganger. 

Oktober*

Heb je ook zoveel genoten van Nocturna? Nog even wachten en je kunt weer verder met het binge-lezen van deze geweldige serie. In oktober verschijnt namelijk Nocturna 2 van Maya Motayne

November*

Een toffe romantische YA waar we een bod op hebben gedaan! Titel volgt hopelijk snel.

Heb jij ook zoveel zin in al deze nieuwe titels? Wij in ieder geval wel! 

* Verschijningsdata zijn onder voorbehoud en het is mogelijk dat er nog titels bij komen. Gedurende het jaar zullen wij dit bijvullen. Ook zullen de beschikbare covers hier toegevoegd worden. 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: