Zoeken
Tour rondom 'Bezette gebieden' van Arnon Grunberg
Grunberg verkent de grenzen van religie, integriteit en de waarheid en gaat twee weken in een kipcaravan op tournee met Bezette gebieden door Nederland en België. 

Tour rondom 'Bezette gebieden' van Arnon Grunberg

Gepubliceerd op 8 januari, 2020 om 00:00, aangepast op 12 januari, 2020 om 00:00

Van Hengelo tot Antwerpen, van Amstelveen tot Rotterdam. Check hier alle data en locaties.

Over Bezette Gebieden:

Vermoedelijk heb ik verleerd de wonderen te herkennen, dat zal het probleem zijn

Otto Kadoke, de grensoverschrijdende psychiater uit Moedervlekken, is terug. Nadat het verhaal van zijn alternatieve therapie door een bekende auteur te boek is gesteld en een bestseller is geworden, raakt hij verstrikt in een web van halve waarheden, interpretaties en leugens dat hem zijn baan kost - en zijn reputatie vernietigt. Maar niet alleen dat: zijn moeder is inmiddels weer vader geworden en de verzorgster van vader ontpopt zich tot een onvermoeibare aanhangster van Christenen voor Israël.
Op een dag, als alles verloren lijkt, staat een ver familielid voor de deur: in haar ziet Kadoke zijn kans om te ontsnappen. Ze voert hem - en zijn vader - naar de bezette gebieden, waar hij tegen zijn zin in als verlosser wordt onthaald.
Bezette gebieden is een hartverscheurende, maar ook zeer komische roman over het verleden dat toekomst en heden overwoekert, over schuldige affaires op onschuldige plekken, en onschuldige affaires op schuldige plekken.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: