Zoeken
Zaterdag 9 november Meet & Greet met OnneDi
Zaterdag 9 november gaat OnneDi op boekhandelstournee om haar nieuwe boek OnneDIY te promoten! Lees snel verder hoe jij Dionne Slagter kunt ontmoeten. 

Zaterdag 9 november Meet & Greet met OnneDi

Gepubliceerd op 4 november, 2019 om 00:00

Om haar nieuwe boek OnneDIY te promoten, gaat Dionne Slagter, beter bekend als OnneDi, op boekhandelstournee. Zij zal bij twee boekhandels een Meet & Greet houden. Dit is jouw kans om op de foto te gaan met OnneDi en je boek te laten signeren! 

Van 12 tot 13 uur zal Dionne te gast zijn bij Boekhandel Wagner in Sassenheim.
Aanmelden kan hier: boekhandelwagner.nl/activiteiten#9-november-2019-meet-greet-onnedi

Van 14 tot 15 uur zal Dionne te gast zijn bij Paagman Centrum Den Haag.
Aanmelden kan hier: https://www.paagman.nl/onnedi 

Over OnneDIY:

OnneDi houdt van zingen, gek doen, speelgoed, vloggen en álles wat met creativiteit te maken heeft. Haar favoriete feestdag? Halloween! Haar favoriete seizoen? De winter! Een boek vol griezelige én winterse ONNEDIY's kon dus niet uitblijven! Een unicorn pompoen, een foute kersttrui en een bekerhouder: het komt allemaal voorbij! En dat niet alleen: in dit boek vind je ook heel veel leuke weetjes en feitjes over OnneDi!

Over OnneDi:

Dionne Slagter (1990), beter bekend als OnneDi, is YouTuber, actrice en zangeres. Ze heeft ruim 845.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. In 2018 won ze de zangwedstrijd It Takes Two op RTL 4 en in 2019 was ze een van de kandidaten van Expeditie Robinson.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: