Zoeken
Uitgeverij Hollands Diep verwelkomt Alex Boogers
Met buitengewoon veel plezier kondigen wij aan dat Alex Boogers de overstap maakt naar Hollands Diep, waar hij zijn nieuwe werk zal publiceren. Zijn eerstvolgende roman zal naar verwachting verschijnen in het najaar van 2021.

Uitgeverij Hollands Diep verwelkomt Alex Boogers

Gepubliceerd op 3 oktober, 2019 om 00:00, aangepast op 2 juni, 2021 om 16:34

Alex Boogers, die met Alleen met de goden in 2016 de shortlist van de Libris Literatuurprijs behaalde, publiceerde sinds zijn debuut bij Uitgeverij Podium. Bij Hollands Diep vond hij een jong, dynamisch fonds waar hij zijn weg in de letteren zal vervolgen.  

Alex Boogers (1970) woont en werkt in Vlaardingen. Hij debuteerde in 1999 onder het pseudoniem M.L. Lee met Het boek Estee. Vervolgens schreef hij onder anderen de veelgeprezen romans Wanneer de mieren schreeuwen, Onder een hemel van sproeten en het manifest Lang leve de lezer.

Auteurs
Auteur: Alex Boogers

Alex Boogers (Vlaardingen, 1970) debuteerde in 1999 onder het pseudoniem M.L. Lee met Het boek Estee. Drie jaar later debuteerde hij met Het waanzinnige van sneeuw onder zijn eigen naam. Sindsdien is hij een vaste waarde in de Nederlandse literatuur. Zo won Alleen met de goden in 2016 de Nederlandse Boekhandelsprijs en werd die roman eveneens genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs. Daarnaast is Alex Boogers een van de meest gevraagde auteurs als spreker op middelbare scholen en een van de belangrijkste ambassadeurs om de jeugd weer aan het lezen te krijgen.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: