Zoeken
Derksen, Van Egmond & Derksen naar Overamstel uitgevers
Het succesvolle trio Johan Derksen, Michel van Egmond en Marieke Derksen maakt vandaag bekend over te stappen naar Overamstel uitgevers. Vanaf 1 november geven zij boeken uit onder het imprint Derksen, Van Egmond & Derksen, onder de vlag van Overamstel uitgevers. 

Derksen, Van Egmond & Derksen naar Overamstel uitgevers

Gepubliceerd op 5 oktober, 2015 om 00:00, aangepast op 6 juli, 2021 om 16:00

De dagelijkse leiding van de uitgeverij is in handen van Marieke Derksen. Onder haar bezielende leiding zal op de ingeslagen weg worden doorgegaan met het publiceren van spraakmakende boeken op het gebied van sport, entertainment en muziek.

Michel van Egmond zal als hoofdredacteur nauw betrokken zijn bij de uitgeverij. Daarnaast zal hij ook als auteur bij de uitgeverij publiceren. Van Egmond maakte furore met zijn boek Gijp, waarvan meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Een jaar later schreef hij Kieft. Dit boek werd het bestverkochte boek van het jaar 2013. Met beide boeken won Van Egmond de NS Publieksprijs. Op dit moment staat de schrijver voor de derde week in de top 10 van bestverkochte boeken met zijn De snor van József Kiprich. Eerder dit jaar haalde zijn boek Topshow de nummer 1-positie.

Johan Derksen zal optreden als spreekbuis voor de uitgeverij. Daarnaast zal Derksen zich bezighouden met zijn grote passie: boeken over muziek.

LEES OOK:
Na Johan Derksen vertrekt ook Michel van Egmond bij WPG

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: