Zoeken
We zijn live! 'Wraakengel' is een nieuwe audioserie van Joost Vandecasteele - luister hier de eerste aflevering
We zijn live! Luister nu de eerste aflevering van Wraakengel, de nieuwe comic novel van Joost Vandecasteele, exclusief als audioserie bij Storytel. Voorlezer: actrice Peggy Vrijens.

We zijn live! 'Wraakengel' is een nieuwe audioserie van Joost Vandecasteele - luister hier de eerste aflevering

Gepubliceerd op 22 juli, 2019 om 00:00

Wraakengel is trashy, snel, geestig, hard en met in de hoofdrol een van de leukste heldinnen die je deze zomer zal tegenkomen. Ontmoet Esther, in te huren als wraakengel - als ze een babysit vindt. 'Dit boek verschijnt eerst als audioserie, omdat literatuur af en toe uit haar voegen barsten moet', aldus Joost. Klik voor de eerste aflevering hier.

Eerst even uitproberen? Check de afspeellijst met teasers van iedere aflevering van Wraakengel.

Wraakengel verschijnt twee keer per week op maandag en woensdag, vanaf vandaag tot en met 6 augustus 2019. Eind augustus volgt het boek bij Lebowski Publishers.

Auteurs
Auteur: Joost Vandecasteele

Schrijver, scenarist en komiek Joost Vandecasteele (1979) gelooft heilig in de kracht van mengvormen. Zo maakte hij samen met Happy Volcano de literaire game The Almost Gone en is zijn eerste boek, Hoe de wereld perfect functioneert zonder mij, omgevormd tot de televisiereeks Generatie B. Na de roman Jungle en de roman in beelden Bella is Wraakengel het derde boek van Joost bij Lebowski, waarvan gelijktijdig een audioserie verschijnt.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: