Zoeken
Verfilming van Dumplin’ eindelijk te zien op Netflix!
Het is zover: vanaf vandaag is de verfilming van Dumplin’  eindelijk te zien op Netflix!

Verfilming van Dumplin’ eindelijk te zien op Netflix!

Gepubliceerd op 3 mei, 2019 om 00:00, aangepast op 6 mei, 2019 om 00:00

Voor wie Dumplin’ niet gelezen heeft nog even een korte samenvatting.

Willowdean, bijgenaamd Dumplin’, is de plussize tienerdochter van een voormalig schoonheidskoningin. Uit protest tegen de oppervlakkigheid van miss-verkiezingen stelt Will zich kandidaat voor de optocht die haar moeder organiseert, genaamd 'Miss Teen Bluebonnet'. Deze actie escaleert wanneer andere meisjes in haar voetstappen treden en de stoet in het kleine dorpje in Texas op een revolutie uitdraait.

Willowdean wordt gespeeld door Danielle Macdonald en de enige echte Jennifer Aniston speelt haar moeder, Rosie. De film werd geregisseerd door Anne Fletcher en Kristin Hahn schreef het script. Het boek, geschreven door Julie Murphy, kwam uit in 2015.

Bij de Netflixfilm maakten we een supermooie filmeditie die nu verkrijgbaar is voor maar 15 euro. Mis hem niet!

Zoals bij de meeste verfilmingen, wijkt ook de verfilming van Dumplin’ iets af van de verhaallijn in het boek. Maar hoe? Lees het boek, kijk de film, en kom erachter!

Auteurs
Auteur: Julie Murphy

Julie Murphy werd geboren in Bridgeport, Connecticut. Tegenwoordig woont ze in Fort Worth, Texas, samen met haar man, een hond die haar aanbidt en twee katten die haar tolereren. Wanneer Julie niet aan het schrijven is, leest ze boeken, kijkt ze slechte films of is ze op reis.www.juliemurphywrites.com

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: