Zoeken
Saskia Temmink speelt in theaterproductie 'Doet sneeuw pijn', naar het boek van Carolien Spaans
Theaterproducent SoloStories brengt Doet sneeuw pijn naar de planken, naar het gelijknamige boek van Carolien Spaans. Saskia Temmink zal de voorstelling gaan spelen. De regie is in handen van Benno Hoogveld, het script is geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel. Van januari 2020 tot en met juni 2020 is Doet sneeuw pijn in de theaters te zien.

Saskia Temmink speelt in theaterproductie 'Doet sneeuw pijn', naar het boek van Carolien Spaans

Gepubliceerd op 16 april, 2019 om 00:00

Over Doet sneeuw pijn

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind.

De speellijst van Doet sneeuw pijn vind je hier.

Over Saskia Temmink

Saskia Temmink speelde na haar opleiding aan de Toneelacademie Maastricht in talloze tv-series, films en toneelstukken. Bij het grote publiek is zij vooral bekend van haar rollen in tv-series als BloedverwantenDe 12 van Oldenheim en Oud Geld. Voor haar rol in deze laatste serie won ze een Gouden Kalf in de categorie beste actrice in een televisiedrama. Ze speelde talloze voorstellingen, van Tsjechov tot Shakespeare, en is sinds 2002 verbonden aan televisieprogramma De vloer op.

Meer informatie vind je op de website van SoloStories. In november werd Carolien Spaans door Noord-Hollands Dagblad geïnterviewd, toen ze voor het eerst hoorde dat het boek met haar waargebeurde verhaal zou worden bewerkt voor het theater. 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: