Zoeken
Lezing Tropenmuseum met Marion Pauw en Susan Smit
Marion Pauw en Susan Smit geven 9 maart in het Tropenmuseum een lezing over liefdesverdriet.

Lezing Tropenmuseum met Marion Pauw en Susan Smit

Gepubliceerd op 15 februari, 2019 om 00:00, aangepast op 21 februari, 2022 om 11:05

Marion Pauw en Susan Smit (auteurs van Hotel Hartzeer) geven op zaterdag 9 maart van 15.30 tot 16.30 een lezing in het Tropenmuseum dat dat weekend zal veranderen in Heartbreak Hotel, met veel lezingen en activiteiten rondom liefdesverdriet. Tropenmuseum, Linnaeusstraat 2 in Amsterdam. Tickets aan de kassa of online via het Tropenmuseum.

Auteurs
Auteur: Susan Smit

Susan Smit (1974) is schrijfster en columniste van Happinez. Ze debuteerde in 2001 met Heks en heeft inmiddels vele boeken op haar naam staan, zoals de bestsellers Gisèle, Tropenbruid en De wijsheid van de heks. Met haar roman De heks van Limbricht werd ze genomineerd voor de NS Publieksprijs. Dit voorjaar publiceerde ze Alles wat beweegt, een historische roman over Isadora Duncan.

Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: