Zoeken
Anneke Claus, Erik Jan Harmens en Jonathan Griffioen op het International Literature Festival Utrecht (ILFU)
Deze en volgende week heb je 3x kans om een Lebowski-auteur te treffen op het International Literature Festival Utrecht (ILFU). Check hier wanneer Jonathan Griffioen, Erik Jan Harmens en Anneke Claus optreden op dit ambitieus opgezette literaire festival in TivoliVredenburg (Utrecht).

Anneke Claus, Erik Jan Harmens en Jonathan Griffioen op het International Literature Festival Utrecht (ILFU)

Gepubliceerd op 17 september, 2018 om 00:00
Auteurs
Auteur: Erik Jan Harmens

Erik Jan Harmens (1970) publiceerde vijf dichtbundels, plus twee bundels met lyrische duetten, een met Rick de Leeuw en een met Ilja Leonard Pfeijffer. Harmens was in 2002 de eerste poetry slam-kampioen van Nederland. Hij publiceerde ook vijf romans. Hallo muur (2015) werd Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door en werd talloze malen herdrukt. In 2018 kwam een tweede, autobiografische roman uit, over onverdoofd leven, getiteld Door het licht. Anderhalf jaar eerder, begin 2017, verscheen Pauwl, een geestige vertelling over een volwassen man met autisme. Even later kwam bij uitgeverij Moon Harmens' eerste kinderboek uit: Hans is kwijt. Erik Jan Harmens schrijft stukken over prikkels en verdoving...

Auteur: Jonathan Griffioen

Jonathan Griffioen (1987) debuteerde in 2015 met de poëziebundel Wijk, die genomineerd werd voor de C. Buddingh'-prijs. In 2018 verscheen Gedichten met een mazda 626, die bekroond werd met de J.C. Bloem-Poëzieprijs 2019.

Auteur: Anneke Claus

Anneke Claus leeft het leven, houdt van de liefde en vreest de dood. In die hoedanigheid beklom ze vele literaire podia en was ze van 2009 tot 2011 stadsdichter van Groningen, waar ze nog altijd woont en werkt.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: