Zoeken
Buzz voor FIND ME GONE van Sarah Meuleman op de American Book Expo
Op 23 oktober verschijnt Find Me Gone, de vertaling van Sarah Meulemans roman Wat ik je niet vertel, in Amerika en Canada. Afgelopen week was Sarah op de American Book Expo (de plek waar boekhandelaren, bloggers, recensenten en andere professionals samenkomen om zich te informeren over upcoming releases) om vooruitexemplaren te signeren - met groot succes. 

Buzz voor FIND ME GONE van Sarah Meuleman op de American Book Expo

Gepubliceerd op 5 juni, 2018 om 00:00, aangepast op 7 juni, 2018 om 00:00

Uitgeverij Harper Perennial is er nu al in geslaagd om mensen enthousiast te maken voor Find Me Gone, getuige de warme aandacht voor het boek op de expo. Aan het einde van een dag signeren was er geen vooruitexemplaar meer over.

Over Find Me Gone

In 2015 verscheen Meulemans debuutroman De zes levens van Sophie die enthousiast werd ontvangen door de media en werd genomineerd voor de Bronzen Uil voor beste debuut van 2015.

In 2016 publiceerde Lebowski Wat ik je niet vertel, een nieuwe versie van het debuut, ofwel een ‘remix’, die werd begeleid door een essay waarin Meuleman pleit voor meer flexibiliteit en dynamiek in de hedendaagse literatuur.

De Amerikaanse en Canadese rechten van Meulemans debuutroman zijn gekocht door Harper Collins New York en de Engelse vertaling zal verschijnen op 23 oktober 2018.

Volg Sarah op weg naar de Amerikaanse release van Find Me Gone op Instagram of check www.findmegone.com.

Auteurs
Auteur: Sarah Meuleman

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: