Zoeken
Biografie Gordon komt binnen op één in de bestsellerlijst
Exact een week na de lancering van Gordon: biografie van een entertainer van Marcel Langedijk komt het boek, aan de vooravond van de Boekenweek, binnen op nummer 1 in De Bestseller60 van het CPNB. Gordon: biografie van een entertainer is binnen alle verkoopkanalen het bestverkochte boek van Nederland, er zijn momenteel 62.500 exemplaren in druk. Zowel Gordon als de auteur zullen aanstaande vrijdag aanwezig zijn op het Boekenbal.

Biografie Gordon komt binnen op één in de bestsellerlijst

Gepubliceerd op 7 maart, 2018 om 00:00

Die showbizzwereld heeft me alles gekost. Het zwarte monster, noem ik het. Het zwarte gat waar ik steeds in kijk. Als ik het allemaal van tevoren had geweten, had ik het nooit gedaan. Dat meen ik. Mensen zien het geld, de rijkdom, de auto’s. Maar de eenzaamheid zien ze niet.

Hij verkocht miljoenen platen, stond in bomvolle theaters, sporthallen en arena’s, en maakt al jarenlang de best bekeken en meest spraakmakende tv-programma’s van Nederland: Gordon Heuckeroth.

Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla’s in het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem.

In Gordon: biografie van een entertainer vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights. Een intiem, geestig en soms wrang zelfportret van een man met vele gezichten.

Marcel Langedijk (1972) is schrijver en journalist voor JFK, LINDA., Volkskrant Magazine en Libelle. Hij schreef eerder onder meer Mannen, de waarheid (2015), The Dad (2017) en Gelukkig hebben we de foto’s nog (2017) over de euthanasie van zijn broer.

Auteurs
Auteur: Marcel Langedijk

Marcel Langedijk (1972) is schrijver, colunnist en journalist voor o.a. LINDA en Margriet. Hij schreef hij onder andere de spraakmakende bestseller Gordon, biografie van een entertainer, opvoedboek The Dad en Gelukkig hebben we de foto's nog (2017), een boek over de euthanasie van zijn broer, dat internationale ophef veroorzaakte en inmiddels vertaald is in het Koreaans. In 2020 verscheen Najib, zijn biografie van cabaretier Najib Amhali.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: