Zoeken
Vers van de pers: nieuwe podcast met Antoinette Beumer
Vrienden en vriendinnen van de literatuur! Vandaag gaat redacteur Jasper Henderson aan de wandel met Antoinette Beumer, bekend als regisseur van films als De gelukkige huisvrouw, Loft en Soof, en recent gedebuteerd met de roman Mijn vader is een vliegtuig. Vroeger was het voor Antoinette niet ongebruikelijk om ’s avonds in een mooie jurk op de rode loper te staan en de volgende morgen bij haar vader langs te gaan in de psychiatrische inrichting, waar hij 30 jaar verbleef tot aan zijn dood. Nu laat ze zich opnieuw opsluiten op die plek die mede het decor vormt van haar boek: de gesloten afdeling van Vogelenzang. Amusez-vous met de vierde Lopen met Lebowski!

Vers van de pers: nieuwe podcast met Antoinette Beumer

Gepubliceerd op 15 februari, 2018 om 00:00

Luister de podcast over Mijn vader is een vliegtuig hier.

Meer over Mijn vader is een vliegtuig lees je hier.

Regie, montage en productie: Saskia Veen | Presentatie: Jasper Henderson | Intro: Erik Jan Harmens | Jingle: Angelo Boltini | Artwork: Riesenkind | Met veel dank aan: Yvonne Pootjes/GGZ inGeest

Auteurs
Auteur: Antoinette Beumer

Antoinette Beumer (1962) is de regisseur van succesvolle films als De gelukkige huisvrouw, Loft, Jackie en Soof. Haar debuutroman Mijn vader is een vliegtuig, die werd genomineerd voor verschillende prijzen en is bekroond met de Hebban Debuutprijs, is nu verfilmd.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: