Zoeken
Podcast Lopen met Lebowski nu ook op Stitcher en Podcastluisteren.nl
De podcast Lopen met Lebowski, eerder al te beluisteren op SoundCloud en iTunes, is nu ook te vinden op Podcastluisteren.nl en Android-vriendelijke podcast-app Stitcher.

Podcast Lopen met Lebowski nu ook op Stitcher en Podcastluisteren.nl

Gepubliceerd op 8 december, 2017 om 00:00

In Lopen met Lebowski gaat de redacteur in gesprek met de auteur waar hij net maandenlang, zo niet jarenlang mee heeft samengewerkt, om te reflecteren op leven, schrijven en werk. Dit gebeurt niet in de studio, maar op een locatie die raakt aan het boek. De eerste podcast is opgenomen met Elly Biesters in het oude vissersdorpje Heerewaarden.

Deze week stond de nieuwe podcast van Lebowski, Lopen met Lebowski in de aandacht. Zo verscheen in Boekblad een artikel over de podcast: Podcast 'Lopen met Lebowski' geeft lezer ‘uniek inkijkje in uitgeefproces’ en een interview, het Gesprek op zondag met Saskia Veen volgde. Livre magazine wijdde er een artikel aan ('Literaire luisteren') en onder meer Hebban en Bol.com Boeken tipten de podcast op social media.

Nu is het aantal plaatsen waar je de podcast kunt beluisteren uitgebreid. Luister de podcast via StitcherSoundCloudiTunes of podcastluisteren.nl. We waarderen reacties en ratings zeer. 

 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: