Zoeken
BOEKPRESENTATIE MARI PLUKT DE DAG
Tijdens de boekpresentatie van Mari Maris’ prachtige boek Mari plukt de dag werd gezongen, gedronken, gelachen en heerlijk gegeten.

BOEKPRESENTATIE MARI PLUKT DE DAG

Gepubliceerd op 20 november, 2017 om 00:00

De tafels en vensterbanken van brouwerij De Prael lagen vol groente en bloemen uit eigen tuin. Mari werd geïnterviewd door Jonah Freud, Gijs en Hanneke Groenteman vertelden over vroeger en Frank Lammers praatte de avond aan elkaar. Er werd zelfs een groentelied gezongen. Een gezellige, drukbezochte avond, waar ook de hapjes uit het boek niet konden ontbreken: blini’s met flespompoen of gerookte biet, parelgort met pastinaakpuree en hazelnoot en een romige boerenkooltaart.

Auteurs
Auteur: Mari Maris

Mari Maris is kookboekenauteur en werkte haar leven lang als chef, onder meer in haar eigen groenterestaurant in Frankrijk. De pers (o.a. Het Parool, NRC en Vrij Nederland) noemde Mari's eerder verschenen Groentebijbel onmisbaar en kroonde haar na Saladebijbel, Mari plukt de dag en Maison Mari tot Groentekoningin van Nederland (ELLE Eten, Volkskrant en Telegraaf). A la minute is Mari's vijfde kookboek bij uitgeverij Carrera Culinair.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: