Zoeken
'Ik nog wel van jou' in de media
Ik nog wel van jou van Elke Geurts is verschenen en het is niet onopgemerkt gebleven. In Trouw, de Volkskrant, Het Parool en Dagblad de Limburger stonden mooie interviews, meer zullen volgen, en zondag 19 november is Elke op tv te zien bij VPRO Boeken

'Ik nog wel van jou' in de media

Gepubliceerd op 19 november, 2017 om 00:00, aangepast op 21 november, 2017 om 00:00

Geschreven pers:

Trouw kopte met een stukje opinie van Elke: 'Mensen gaan veel te snel uit elkaar'. Lees het interview (van Iris Pronk) hier.

'Ik dacht: dat is leuk voor de lezers, om te zien hoe het weer goed komt tussen ons.' Het interview in de Volkskrant (met Evelien van Veen) vind je hier.

Rob Cobben van Dagblad de Limburger gaf zijn interview de titel  'De koek is op, ik hou niet meer van je'. Abonnees lezen het hier.

Woensdag 15 november las je een interview met Elke in Het Parool.

17 november publiceerde Nederlands Dagblad een interview met Elke: 'Ik wilde dat het goed kwam'.

In de LINDA. vindt men Ik nog wel van jou: 'Levensecht opgetekend, gênant, aangrijpend, lief.'

Televisie

In Koffietijd/5 uur Live heeft schrijfster Susan Smit een boekenrubriek. Ze tipt Ik nog wel van jou: 'Hier is een schrijfster aan het woord, merk je al op de eerste pagina. Fijnzinnig en toch hartverscheurend toont ze ons de breuk. Het doet net zo zeer bij ons, de lezers, als bij haar, en dat is een literaire prestatie van jewelste.'

Zondag 19 november was Elke Geurts met Pieter Waterdrinker te gast bij VPRO Boeken: 'Dit boek schrijven kan mijn ondergang zijn geweest.' Check de uitzending hier.

Radio

Zaterdagochtend was Elke te horen in de Nieuwsshow, op NPO Radio 1: 'Ik was erbij en ik keek ernaar, naar de ramp die zich voltrok die mijn leven bleek te zijn.'

Van zondag 19 op maandag 20 november kon je Elke horen bij Nachtkijkers, eveneens op NPO Radio 1.

Maandag 20 november mocht Elke aanschuiven bij Opium op NPO Radio 4.

Auteurs
Auteur: Elke Geurts

Elke Geurts (1973) publiceerde drie verhalenbundels en de romans De weg naar zee (2013) en Ik nog wel van jou (2017). Alle werden overladen met lof en genomineerd voor onder andere De Gouden Boekenuil, de BNG Literatuurprijs en de Anna Bijns Prijs. Daarnaast is ze schrijfdocent aan o.a. Schrijversvakschool Amsterdam.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: