Zoeken
Sergio Herman en Yvon Jaspers
Het boek 'Just Cook It' van Sergio Herman en het kookboek van Yvon Jaspers 'De keukentafel van het Noorden' zijn in de top 5 van de kookboeken binnengekomen. 

Sergio Herman en Yvon Jaspers

Gepubliceerd op 20 oktober, 2017 om 00:00
Auteurs
Auteur: Yvon Jaspers

Yvon Jaspers werd bekend als gezicht van 'Het Klokhuis' en presenteert diverse tv-programma's waaronder de kijkcijferhit 'Boer zoektvrouw'. Daarnaast schreef ze columns voor Margriet en VIVA en heeft ze de kinderboekenserie 'Ties & Trijntje' geschreven. Ook is ze meer dan dertien jaar actief als ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds,waarvoor ze het kookboek Spaghetti aan het plafond heeft uitgebracht.

Auteur: Sergio Herman

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: