Zoeken
Nieuw in de lucht: website Saskia Noort
Vandaag lanceerden we een gloednieuwe website voor Saskia Noort, de koningin van de Nederlandse crimeliteratuur. Op www.saskianoort.nl lees je vanaf nu alles over haar boeken, haar favoriete films, series, muziek en meer.

Nieuw in de lucht: website Saskia Noort

Gepubliceerd op 5 oktober, 2017 om 00:00

Bezoek de website

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Ook haar laatste roman, Huidpijn, werd lovend ontvangen en was met 200.000 exemplaren een van de best verkochte boeken van 2016. In maart 2018 verschijnt haar nieuwe roman.

Naast een Nederlandse site, lanceerden we ook een internationale versie: www.saskianoort.com

In het voorjaar van 2018 zal Noorts nieuwe roman én haar backlist wereldwijd worden vertegenwoordigd op het gebied van buitenlandse boek- en filmrechten, en televisieseries, door een van de grootste agentschappen ter wereld: William Morris Entertainment. Lees hier meer over dit nieuwe samenwerkingsverband.



© Beeld: Mark Uyl

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: