Zoeken
Samuel: kroniek van een ongewoon gezin
Het leven is een wonder. Ook dat van Willem Vissers' gehandicapte zoon Samuel, die werd geboren met het zeldzame Kleefstra-syndroom. Willem schrijft erover in een wekelijkse column in de Volkskrant, te lezen op ons Lebowski Blog en vanaf eind november ook gebundeld in het boek Samuel: kroniek van een ongewoon gezin. De eerste reacties vind je hier.

Samuel: kroniek van een ongewoon gezin

Gepubliceerd op 13 september, 2017 om 00:00

'Een heel mooie serie,' schreef Arnon Grunberg in zijn Voetnoot van afgelopen zaterdag.

‘Ik ben regelmatig tot tranen geroerd door Willems liefdevolle maar ook ongepolijste beschrijving van zijn zoon en de wisselwerking met het gezin,’ schreef hoofdredacteur Philippe Remarque in de Volkskrant

In januari werd Willem al door EenVandaag geïnterviewd over zijn columns.

Benieuwd naar Willems columns? Je leest ze hier terug. 

Auteurs
Auteur: Willem Vissers

Willem Vissers (1964) werkt in 2022 25 jaar als voetbalverslaggever bij de Volkskrant, waarin hij alle grote toernooien meermaals bezocht. Hij is in januari 2022 uitgeroepen tot sportjournalist van het jaar. De Limburger schreef meerdere boeken, onder meer over de succesjaren van Feyenoord (2017, met Bart Vlietstra) en Ajax (2019), de biografie over bestuurder Michael van Praag en over scout Piet de Visser. Hij is co-auteur van de in 2021 verschenen Canon van het Nederlandse voetbal.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: