Zoeken
28 september: Boekpresentatie Maartje Laterveer
Op donderdag 28 september presenteert Maartje Laterveer vanaf 17:00 haar boek Vrouwen & seks: van moederliefde tot seksrobot. Meld je aan en proost mee op de lancering in wijnbar De Liefde in Amsterdam!

28 september: Boekpresentatie Maartje Laterveer

Gepubliceerd op 12 september, 2017 om 00:00

Over Vrouwen & seks

De vrouwelijke seksualiteit is omgeven door taboes, clichés en restricties. Zoveel blijft ongezegd, ongeweten en ongekend - niet in de laatste plaats door vrouwen zelf. Een halve eeuw na de seksuele revolutie en vijfenvijftig jaar nadat de pil in Nederland werd geïntroduceerd, blijven vele vragen nog altijd onderbelicht. Maar door veranderende tijden en nieuwe wetenschappelijke inzichten weten we steeds meer over het vrouwelijk genot en het vrouwelijk libido. Vooral de jonge generatie lijkt gezegend met een seksueel zelfvertrouwen dat hun moeders niet kenden. Is er sprake van een nieuwe seksuele bevrijding?

In Vrouwen & seks: van moederliefde tot seksrobot verkent Maartje Laterveer de meest intieme en tegelijkertijd meest universele ervaringen met de vrouwelijke seksualiteit. In prikkelende essays en openhartige interviews met vrouwen laat ze zien wat het betekent om vrouw te zijn in de 21ste eeuw. Een inspirerend boek over seks, maar vooral ook over zelfvertrouwen, zelfkennis en vrijheid.

Meld je aan voor de boekpresentatie via lili.burki@lebowskipublishers.nl.

Auteurs
Auteur: Maartje Laterveer

Maartje Laterveer (1976) studeerde Franse Taal- en Letterkunde en werkt als freelancejournaliste voor onder andere Vogue, Vrij Nederland, Opzij en Volkskrant Magazine. Ze debuteerde in 2012 met de roman De mooiste kleur die niet bestaat, die werd genomineerd voor de Bronzen Uil.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: