Zoeken
Claudia de Breij te gast in Zomergasten 2017
Zondag 27 augustus zal cabaretier, zangeres, schrijver en columnist Claudia de Breij te zien zijn als laatste gast bij Zomergasten 2017, dit jaar gepresenteerd door Janine Abbring. 

Claudia de Breij te gast in Zomergasten 2017

Gepubliceerd op 25 augustus, 2017 om 00:00

Op de site van VPRO lezen we Claudia's reactie:

"‘Volgens mij bedenk ik al vanaf mijn vijftiende wat ik zou laten zien als ik er ooit in Zomergasten zou zitten. Nu ik éindelijk mag (ik probeer al jaren beroemd genoeg te worden om de eer te verdienen) zijn er een paar klassiekers van vroeger overgebleven waarvan ik nog steeds vind dat iedereen ze moet zien, maar er is vooral veel dat me recent heeft geraakt, in positieve of negatieve zin. Ik verheug me op drie uur lang met Janine Abbring praten over het leven en wat verder ter tafel komt. Verder ben ik al in keiharde commandotraining om ook bij de ontroerendste beelden niet te gaan huilen.’

Hier lees je vijf redenen om zondag Zomergasten met Claudia de Breij te gaan kijken.

De Breij schrijft columns en publiceerde bij Lebowski Neem een geit: leven voor gevorderden, een boek met levenslessen van BN'ers over liefde, dood, vriendschap, ambitie en kinderen. Ook publiceerde ze eerder bij Lebowski Krijg nou tieten (over zoogcompressen, voedingsbeha's, seks tijdens de zwangerschap, stemmingswisselingen en andere zwangerschapsperikelen) en De Oudejaars.

Auteurs
Auteur: Claudia de Breij

Claudia de Breij (1975) is cabaretier. Ze maakte tot nu toe zeven succesvolle theatervoorstellingen, waaronder Hete Vrede, waarvoor ze de Poelifinario-prijs ontving. Uit die voorstelling komt haar hit 'Mag ik dan bij jou'. Daarnaast is ze columniste van de VARAgids en schreef ze het boek Krijg nou tieten!, waarvan ruim 50.000 exemplaren zijn verkocht. Claudia de Breij en Jessica van Geel - (1973), freelance journalist voor onder andere NRC Handelsblad - leven samen met hun twee zoons in een hypermodern samengesteld mozaïekgezin.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: