Zoeken
Hugo Borst genomineerd voor beste luisterboek met 'Ma'
Hugo Borst is genomineerd voor beste luisterboek met Ma, zo melden onder andere de Telegraaf en Nu.nl. Luisteraars worden opgeroepen om te stemmen via de website Hebban.nl/luisterboeken.

Hugo Borst genomineerd voor beste luisterboek met 'Ma'

Gepubliceerd op 18 mei, 2017 om 00:00, aangepast op 26 juli, 2023 om 08:20

Hugo portretteert in Ma zijn dementerende moeder en beschrijft de relatie tussen moeder en zoon. Borst leest zelf de luisterversie van zijn boek, dat in 2016 de Hebban Award voor beste non-fictie-boek won, voor.

De Hebban Award voor Beste Luisterboek is een bekroning voor de voorlezer en is de opvolger van de Luisterboek Award. De shortlist werd samengesteld door de redactie van Hebban. Er kan gestemd worden vanaf 12.00 uur op 10 mei tot en met 24 mei 12.00 uur op www.hebban.nl/luisterboeken. De winnaars worden bekendgemaakt in de Week van het Luisterboek die op 22 mei begint. 

Zaterdag 13 mei presenteert Hugo Borst zijn tweede boek over zijn dementerende moeder en de zorg, Ach, moedertje. Meer info en tickets vind je hier.

Bestel het luisterboek van Ma bijvoorbeeld hier.

Auteurs
Auteur: Hugo Borst

Hugo Borst (1962) is schrijver, columnist, redacteur en voetbalcriticus. Hij schreef onder andere de bestsellers De Coolsingel bleef leeg, Over vaders en zonen, Schieten op Volkert van der G. en O, Louis, dat in Engeland genomineerd werd voor de prestigieuze British Sports Book Awards. In 2009 was Alle ballen op Heintje het Beste Rotterdamse Boek. Zijn boeken over zijn moeder met dementie, Ma (2015) en Ach, moedertje (2017), verkochten samen meer dan 200.000 exemplaren.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: