Zoeken
Win vrijkaarten voor film The Circle
We geven zes vrijkaarten weg voor de film The Circle, die vanaf 11 mei in de bioscoop te zien is. Deze sciencefiction/drama/thriller met hoofdrollen voor Emma Watson en Tom Hanks is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Dave Eggers uit 2013. 

Win vrijkaarten voor film The Circle

Gepubliceerd op 8 mei, 2017 om 00:00, aangepast op 17 mei, 2017 om 00:00

Het enige wat je moet doen om te winnen is je hele leven te livestreamen (Privacy is diefstal!), of toch maar een mailtje sturen naar uitgeefassistent@lebowskipublishers.nl o.v.v. 'De Cirkel', met daarin het antwoord op de vraag: wat is het alleereerste boek van Dave Eggers dat in het Nederlands verscheen?

Met dank aan Paradiso Filmed Entertainment.

LET OP: DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS GEKOZEN. JE KUNT NIET MEER MEEDOEN.

Over het boek De Cirkel:

De Cirkel is een intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld.

Mae Holland kan haar geluk niet op als ze wordt aangenomen bij de Cirkel, het machtigste internetbedrijf ter wereld. De persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen zijn met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken.

Mae laat zich meeslepen door de energie van het bedrijf, de groepsactiviteiten en de feestjes, de oneindige mogelijkheden – zelfs als ze het leven buiten de campus langzaam uit het oog verliest, een ontmoeting met een collega haar in verwarring brengt, en haar bijdrage aan de Cirkel steeds meer openbaar wordt.

Bestellen

Auteurs
Auteur: Dave Eggers

Dave Eggers (1970) is de auteur van onder meer Een hartverscheurend verhaal van duizelingwekkende genialiteit, Wat is de Wat en De Cirkel. Hij is tevens de drijvende kracht achter uitgeverij McSweeney's en de non-profit 826 Valencia. Zijn boeken werden genomineerd voor de Pulitzer Prize, de National Book Award en de National Book Critics Circle Award.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: