Zoeken
Volop aandacht in de media voor 'De kinderen van Pim'
De eerste artikelen en tv- en radio-optredens rondom De kinderen van Pim van Joost Vullings zijn een feit. Vullings was onder meer te gast bij Pauw en Met het oog op morgen, en verder besteedde NOS en Algemeen Dagblad aandacht aan het boek over de LPF.

Volop aandacht in de media voor 'De kinderen van Pim'

Gepubliceerd op 6 april, 2017 om 00:00, aangepast op 14 april, 2017 om 00:00

Bij Pauw was Joost Vullings te gast samen met oud-LPF-Kamerlid Joost Eerdmans, die stelde dat de LPF het kabinet in werd getrokken. 'Het was heftig. (...) We waren onervaren mensen met grote ego's.' Het fragment kijk je hier terug.

'Pim Fortuyn vind ik de grootste politicus van het afgelopen decennium', opent Vullings bij Met het oog op morgen op NPO Radio 1. 'Maar bij de LPF kreeg iedereen met elkaar ruzie.'

Het Algemeen Dagblad citeert uit het boek van Vullings de uitspraak van Olaf Stuger, tegenwoordig PVV-Europarlementariër: 'Achteraf gezien was het knettergek. Echt knettergek. En we wisten van toeten noch blazen.' Lees het volledige artikel hier.

'De meeste oud-Kamerleden van de Lijst Pim Fortuyn hebben spijt dat zij niet hebben nagedacht over een rol in de oppositie, in plaats van in de regering', opent de NOS op hun website over het boek.

Trouw kopt: 'Met Pim hadden we een tweede gouden eeuw beleefd'. Lees de recensie hier.

Ook NRC noemt het boek.

Auteurs
Auteur: Joost Vullings

Joost Vullings (1970) studeerde politicologie en is sinds 2001 politiek verslaggever voor het NOS Radio 1 Journaal en voor NOS Met het Oog op Morgen. Daarnaast is hij voorzitter van de PPV, de Parlementaire Persvereniging.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: