Zoeken
Hollands Diep is de Nederlandse uitgever van de boeken van Barack en Michelle Obama
Met trots kondigen algemeen directeur van Overamstel uitgevers Martijn Griffioen en uitgever Robbert Ammerlaan aan dat Hollands Diep de boeken van zowel de voormalig president van de Verenigde Staten Barack Obama als First Lady Michelle Obama in het Nederlands zal uitgeven. 

Hollands Diep is de Nederlandse uitgever van de boeken van Barack en Michelle Obama

Gepubliceerd op 16 maart, 2017 om 00:00, aangepast op 11 juni, 2021 om 09:11

Ammerlaan: 'Het is een zeer grote eer om president Barack Obama en First Lady Michelle Obama te verwelkomen bij Overamstel uitgevers en Hollands Diep. Het uitgeven van deze twee boeken, geschreven door twee buitengewone persoonlijkheden met hun unieke persoonlijke ervaringen, zal een heel bijzonder internationaal uitgeefmoment worden.'

De bemiddeling voor Hollands Diep is gedaan door literair agent Paul Sebes. Verdere details over de boeken, de titels en de publicatiedata, zullen in de toekomst bekendgemaakt worden. 

Wat de pers hierover berichtte:

> Op Nu.nl

> Op NRC.nl

> Op Parool.nl

> Op AD.nl

 

Auteurs
Auteur: Michelle Obama

Michelle Obama was first lady van de Verenigde Staten van 2009 tot 2017. Ze is afgestudeerd aan Princeton University en de rechtenfaculteit van Harvard en begon haar carrière als jurist bij het advocatenkantoor Sidley & Austin in Chicago. Daar ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Barack Obama. Later werkte ze voor de burgemeester van Chicago, op de University of Chicago en bij het medisch centrum van die universiteit. Ze richtte de afdeling van Public Allies in Chicago op, een organisatie die jonge mensen voorbereidt op een carrière bij de overheid. Ze is de auteur van de wereldwijde bestseller Mijn verhaal. Michelle en Barack Obama wonen in Washington, D.C. en hebben twee dochters, Malia...

Auteur: Barack Obama

Barack Obama was de 44ste president van de Verenigde Staten, die in november 2008 werd gekozen en zijn ambt twee termijnen lang bekleedde. Hij is de auteur van twee New York Times-bestsellers: Dromen van mijn vader en De herovering van de Amerikaanse droom. In 2009 ontving hij de Nobelprijs voor de Vrede. Hij woont in Washington D.C., samen met zijn vrouw Michelle. Ze hebben twee dochters, Malia en Sasha.

Boeken
Michelle Obama - Mijn verhaal
Michelle Obama

Intieme, indrukwekkende en inspirerende memoires van de voormalige first lady van de Verenigde Staten

Barack Obama - Een beloofd land
Barack Obama

Een meeslepend en zeer persoonlijk verslag van de geschiedenis in wording - van de president die ons inspireerde om te geloven in de kracht van democratie.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: