Zoeken
Sapje is een beetje uit de hand gelopen
Joël Goudsmit had een uitgaansplatform samen met DJ Tiësto. Hij testte clubs, dronk Red Bull en nam dagelijks verschillende medicijnen om te kunnen leven met zijn allergieën. Totdat hij zijn vriendin Rosalynn Campbell leerde kennen. Joël begon met het drinken van groentesapjes en was na een half jaar van al zijn klachten af. Drie jaar later begonnen Joël en Rosalynn Sapje. Sinds begin deze maand is er het gelijknamige boek.

Sapje is een beetje uit de hand gelopen

Gepubliceerd op 2 februari, 2017 om 00:00

HOE IS SAPJE ONTSTAAN?
„Voordat we van Sapje een bedrijf maakte waren we al twee jaar bezig met juicen, voor onze eigen gezondheid. Ik had echt super veel last van allerlei allergieën en slikte dagelijks verschillende medicijnen om hier mee te kunnen leven, maar van april tot en met september kon ik eigenlijk alsnog niet naar buiten om te sporten, omdat de allergieën zo heftig waren.

Mijn vriendin Rosalynn was net begonnen met de opleiding Voeding & Diëtiek en toen ging er een wereld voor mij open qua gezondheidskennis. ik realiseerde me toen pas dat ik eigenlijk helemaal geen groente at. Ik dacht, ik ga geen salades eten, daar hou ik niet van. Als eerste stap om onze gezondheid te verbeteren hebben we een slowjuicer uit Amerika gehaald, want het juicen was toen nog niet zo’n hype in Nederland. Ik dacht, ik ga die groentes gewoon juicen, dan hoef ik ze tenminste niet te eten. Na een half jaar kon ik met twee groentesapjes per dag al mijn medicijnen in de prullenbak gooien.”

Auteurs
Auteur: Joël Goudsmit

Joël Goudsmit en Rosalynn Campbell zijn de initiatiefnemers achter Sapje, het bedrijf dat sapmixen en detoxkuren maakt en samenstelt. In hun eigen saplab persen ze dagelijks honderden sapjes. Ze leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes landelijk in glazen flessen. Een soort moderne melkboer dus, maar dan biologisch, slowjuice, puur en raw!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: