Zoeken
Appie Baantjer - Een rat in de val

Een rat in de val

Appie Baantjer

Baantjer & De Waal is een uniek samenwerkingsproject
Een rat in de val

Appie Baantjer

Baantjer & De Waal is een uniek samenwerkingsproject
Bestel nu
Omschrijving

Tijdens een grote schoonmaak van de Amsterdamse Singelgracht stuit een grijper op een auto, die diep in de modder vastzit. Waarschijnlijk een oude auto die vanuit een parkeerplaats het water in is gegleden of geduwd, denkt men. Maar als de brandweer de auto uit het water takelt, blijkt het lichaam van een dode man nog achter het stuur te zitten. Rechercheur Peter van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob ontdekken dat de eigenaar van de auto lang geleden als vermist is opgegeven. Maar is de inmiddels onherkenbare man in de auto wel de vermiste eigenaar? En wat doet die tas met vergane papieren en bankbiljetten in de kofferbak van de auto? Het raadsel is compleet als blijkt dat de bestuurder niet verdronken is, maar hoogstwaarschijnlijk al dood was voor hij in het water terecht kwam. Van bedrogen echtgenotes tot de koerier van de onderwereld...Van Opperdoes en Jacob hebben geen idee waar ze het zoeken moeten in deze mysterieuze zaak.

Fragment

Auteur: Ab Baantjer
Auteur

Nadat zijn 70ste boek over De Cock was verschenen, gaf Baantjer in een uitzending van Het Gesprek bekend een nieuw boek te gaan schrijven. Dit deed hij samen met Simon de Waal, welke verscheen in 2009 met de titel Een Rus in de Jordaan. In april 2010 verscheen van het schrijversduo het boek Een lijk in de kast. Hun derde boek samen verscheen na de dood van Appie, namelijk in oktober 2010, Een dief in de nacht. Simon de Waal heeft de televisieserie van De Cock geschreven en is zelf tevens rechercheur.Eind augustus 2010, op 29 augustus om precies te zijn overlijdt Appie Baantjer op 86-jarige leeftijd nadat hij korte tijd ziek is geweest. Hij leed aan een agressieve vorm van slokdarmkanker.

Edities & Details
Audio download: Een rat in de val - Appie Baantjer
ISBN: 9789048847495
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 31-08-2018
Prijs: € 9,99
Speelduur: 286 minuten

Bestel

Digitale download: Een rat in de val - Appie Baantjer
ISBN: 9789048811373
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2011
Prijs: € 1,99
Omvang: 160 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski Voorlezer: Sander de Heer NUR: 331 - Detectives THEMA: Misdaad en mysteriefictie BISAC: FICTION / Mystery & Detective / General BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural
Meer boeken
Volker Kutscher - Schaduw over Berlijn
Volker Kutscher
Robert van Gulik - Het Chinese lakscherm
Robert van Gulik
Arthur Conan Doyle - De Hond van de Baskervilles
Arthur Conan Doyle
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: