Zoeken
Sarah Meuleman - Wat ik je niet vertel

Wat ik je niet vertel

Sarah Meuleman

Wat ik je niet vertel

Sarah Meuleman

Bestel nu
Omschrijving

BELGIË, het tijdperk-Dutroux. Hannah en Sophie zijn twaalf en delen alles met elkaar, zoals alleen jonge meisjes dat kunnen. Maar op een nacht, na een feest, verdwijnt Sophie spoorloos.

NEW YORK, achttien jaar later. Hannah is journaliste voor een modeblad. Ze heeft alles: succes, roem, een flat op Manhattan, maar besluit het roer drastisch om te gooien. Ze trekt zich terug in een kamer in Brooklyn om een boek te schrijven over de verdwijning van queen of crime Agatha Christie.

Terwijl Hannah's leven steeds meer verweven raakt met dat van de beroemde misdaadschrijfster, ontrafelt ze vragen die ze lang heeft weggestopt. Wat is er die nacht gebeurd met Sophie? Waarom heeft ze haar laten gaan? Wat weet Hannah?

In deze roman vol suspense neemt Sarah Meuleman de lezer mee op een opwindende tocht van het Vlaamse platteland naar de glamour van New York, van de Witte Mars in België naar het Engeland van Agatha Christie.

Spannend, ontroerend, intelligent: Wat ik je niet vertel is een roman die je in één ruk wilt lezen. Voor liefhebbers van Gone Girl, Mystic River en The Killing.

SARAH MEULEMAN is journalist, programmamaker en Vogue-columnist. Ze schreef vele interviews voor bladen als Vrij Nederland en Volkskrant Magazine. Voor de VPRO maakte ze het cultuurprogramma Sarah's Barbaren. Wat ik je niet vertel is haar eerste roman en werd genomineerd voor de Bronzen Uil. Het is eerder verschenen als De zes levens van Sophie.

'Een fraaie entree in de literaire arena' DE VOLKSKRANT

'Rijk en ambitieus' DE TELEGRAAF

'Het debuut van het jaar!' SUSAN SMIT, HAPPINEZ

'Een verrassend debuut dat ik met bewondering heb gelezen' JAN LEYERS

Kijk voor meer informatie op:
www.sarahmeuleman.com
www.lebowskipublishers.nl

Fragment

Quotes
de Volkskrant
'Een jaar geleden verscheen de sterke debuutroman De zes levens van Sophie... Sarah Meuleman heeft een nieuwe slinger aan het rad gegeven, de roman heeft nog meer vaart gekregen doordat er nu zelfs twee verdwijningen verdwenen zijn. Behouden is de suspense, die op peil blijft door alles wat je niet weet'
Kirkus Reviews
'Belgian journalist Meuleman draws on the lives of famous female authors as she weaves through the past and present in this unpredictable and suspenseful debut novel. (...) An engaging novel that shines a light on the pain some women are forced to bear'
Tatiana de Rosnay
'Lush with literary mystery and masterful suspense, Sarah Meuleman's impressive debut marks her as a writer to watch'
Tess Gerritsen
'Find Me Gone is one of those rare novels that you'll be thinking about long after you've finished it. Vivid, complex, and completely immersive!'
Auteur: Sarah Meuleman
Auteur

Sarah Meuleman is auteur en journalist. Ze schrijft voor verschillende media en heeft een tweewekelijkse column die in zowel NRC als De Standaard verschijnt. Haar debuutroman De zes levens van Sophie werd genomineerd voor de Bronzen Uil en werd in Amerika uitgegeven. Daarnaast schreef ze de spannende romans De vondeling en Zie mij graag. Met deze laatste won ze de Boekenpanda 2023, een Vlaamse literatuurprijs. In 2024 worden er twee nieuwe boeken van Sarah Meuleman verwacht.

Edities & Details
Paperback: Wat ik je niet vertel - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048845675
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 28-02-2019
Prijs: € 24,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Paperback: Wat ik je niet vertel - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048835966
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 29-06-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Digitale download: Wat ik je niet vertel - Sarah Meuleman
ISBN: 9789048835973
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 24-06-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 301 - Literaire roman, novelle THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Literary
Nieuws
Shakespeare zou nu een Boektokker zijn

Shakespeare zou nu een Boektokker zijn

‘It doesn’t matter how tough you are, you’re not going to win in this place. Not on your own.’ - Jang Deok-Su, Squid Game Lees meer »

Meer boeken
Susan Smit - Alles wat beweegt
Susan Smit
Lisa Maschhaupt - Niet mals
Lisa Maschhaupt
Anne Schepers - De daden
Anne Schepers
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: