Zoeken
André Georgi - Tribunaal

Tribunaal

André Georgi

Tribunaal

André Georgi

Bestel nu
Omschrijving

Het Haagse oorlogstribunaal stelt de Servische oorlogsmisdadiger Kovac terecht, die de dood van duizenden mensen op zijn geweten heeft. Jasna Brandic, belast met de zware taak om de getuigen naar Den Haag te brengen, heeft een kroongetuige die kan bewijzen dat Kovac een massamoordenaar is. Maar als de dag van de hoorzitting is aangebroken, wordt de man vermoord. Zonder deze getuige is de Jasna's zaak tegen Kovac kansloos. Tot een ultieme kans zich aandient: een van Kovacs intimi is bereid om te getuigen. Het grote probleem is dat hij zich in Belgrado bevindt, en dat Kovacs moorddadige vrienden hem niet zullen laten gaan. Jasna reist voor een ultieme poging af naar Servië en moet alles op alles zetten om haar persoonlijke betrokkenheid deze zaak niet te laten frustreren.

Fragment

Auteur: André Georgi
Auteur

André Georgi is scriptschrijver voor talloze Duitse krimi's, zoals Tatort. Toen voor zijn huis in Berlijn een afrekening in het Joegoslavische circuit plaatsvond, realiseerde hij zich dat de oorlog in Joegoslavië zich uitstrekte tot verder buiten de Balkan. 'Geïnspireerd' door deze moord schreef hij Tribunaal, zijn eerste thriller.

Edities & Details
Paperback: Tribunaal - André Georgi
ISBN: 9789044356731
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-04-2019
Prijs: € 26,99
Omvang: 336 pagina's

Bestel

Digitale download: Tribunaal - André Georgi
ISBN: 9789044345902
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-10-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 332 - Thrillers THEMA: Thriller / spannende fictie THEMA: Misdaad en mysteriefictie THEMA: Politieke en juridische thrillers THEMA: Oorlog, gevecht en leger fictie BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General BISAC: FICTION / Thrillers / Legal BISAC: FICTION / War & Military
Meer boeken
Sara Blædel - Groene sneeuw
Sara Blædel
Clive Cussler - Reis van de farao's
Clive Cussler
Kristina Ohlsson - Verdronken
Kristina Ohlsson
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: