Zoeken
Barbara Muller - Omarm Me

Omarm Me

Barbara Muller

Omarm Me

Barbara Muller

Bestel nu
Omschrijving

Barbara heeft alles wat haar hart begeert: de leukste vriendinnen van de wereld, een man die ze nooit meer inruilt en een kinderwens die eindelijk in vervulling is gegaan. Toch heeft ze één groot probleem: ze kan niet tegen kinderleed en wil er ook niets over lezen of horen. Op een dag realiseert ze zich dat ze in plaats van ervoor weg te kijken ook actie kan ondernemen. Ze solliciteert bij de Raad voor de Kinderbescherming en heeft maar één ambitie: de wachtlijsten zo snel mogelijk wegwerken. Maar niet alle nieuwe collega's stellen haar voortvarende aanpak op prijs. Procedures lijken belangrijker dan de kinderen in nood. Wanneer ze te maken krijgt met een zaak die haar heel persoonlijk aangrijpt komt het tot een confrontatie.

Auteur: Barbara Muller
Auteur

Ik ben Barbara Muller, gek op het leven, mijn dochters, mijn Macbook en Bikram Yoga. Ik ben klaar voor mijn nieuwe missie, een die wel eens grote gevolgen kan hebben voor onze samenleving.
Barbara werkte als wedding planner en later als manager in de zorg. Ze is de auteur van De babyplanner en Omarm me. Haar derde roman Kind zonder stem is wederom een eerbetoon aan alle kinderen die in de verdrukking zijn geraakt. Barbara woont met haar gezin in Dordrecht.

Edities & Details
Paperback: Omarm Me - Barbara Muller
ISBN: 9789044356786
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 03-04-2019
Prijs: € 21,99

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 350 - Fictie overig THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Cathy Kelly - Dan komt alles goed
Cathy Kelly
Sophie Kinsella - Hou je mond!
Sophie Kinsella
Kathryn Stockett - Een keukenmeiden roman
Kathryn Stockett
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: