Zoeken
Maartje Laterveer - Vrouwen & seks

Vrouwen & seks

Maartje Laterveer

Vrouwen & seks

Maartje Laterveer

Bestel nu
Omschrijving

De vrouwelijke seksualiteit is omgeven door taboes, clichés en restricties. Zoveel blijft ongezegd, ongeweten en ongekend - niet in de laatste plaats door vrouwen zelf. Een halve eeuw na de seksuele revolutie en vijfenvijftig jaar nadat de pil in Nederland werd geïntroduceerd, blijven vele vragen nog altijd onderbelicht. Maar door veranderende tijden en nieuwe wetenschappelijke inzichten weten we steeds meer over het vrouwelijk genot en wat vrouwen opwindt. Vooral de jonge generatie lijkt gezegend met een seksueel zelfvertrouwen dat hun moeders niet kenden. Is er sprake van een nieuwe seksuele bevrijding?
Waar genieten vrouwen van? Wat windt ze op? Waar fantaseren ze over? Welke rol speelt hun uiterlijk in hun seksuele zelfvertrouwen? Hoe vrij en onafhankelijk zijn ze als het gaat om hun eigen seksualiteit? Welke rol speelt macht bij seks? En wat heeft dit alles met liefde te maken?

In Vrouwen & seks: van moederliefde tot seksrobot verkent Maartje Laterveer de meest intieme en tegelijkertijd meest universele ervaringen van vrouwen en hun seksualiteit. In prikkelende essays laat ze zien wat het betekent om vrouw te zijn in de 21ste eeuw. Een inspirerend boek over seks, maar vooral ook over zelfvertrouwen, zelfkennis en vrijheid.

Fragment

Auteur: Maartje Laterveer
Auteur

Maartje Laterveer (1976) studeerde Franse Taal- en Letterkunde en werkt als freelancejournaliste voor onder andere Vogue, Vrij Nederland, Opzij en Volkskrant Magazine. Ze debuteerde in 2012 met de roman De mooiste kleur die niet bestaat, die werd genomineerd voor de Bronzen Uil.

Edities & Details
Paperback: Vrouwen & seks - Maartje Laterveer
ISBN: 9789048850242
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-04-2019
Prijs: € 22,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Vrouwen & seks - Maartje Laterveer
ISBN: 9789048837540
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-09-2017
Prijs: € 9,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Paperback: Vrouwen & seks - Maartje Laterveer
ISBN: 9789048842919
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 28-09-2017
Prijs: € 19,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Lebowski NUR: 400 - Informatief en entertainment NUR: 865 - Seksualiteit THEMA: Psychologie: seksueel gedrag THEMA: Genderstudies: vrouwen en meisjes THEMA: Genderstudies, geslachtsgroepen THEMA: Biografie en non-fictieproza THEMA: Bevat expliciet materiaal THEMA: Geslacht en seksualiteit: advies en kwesties BISAC: PSYCHOLOGY / Human Sexuality (see also SOCIAL SCIENCE / Human Sexuality) BISAC: SOCIAL SCIENCE / Gender Studies BISAC: SOCIAL SCIENCE / Women's Studies
Nieuws
Teaser: 'Vrouwen & seks' van Maartje Laterveer

Teaser: 'Vrouwen & seks' van Maartje Laterveer

In deze video: Wat wilde Maartje Laterveer onderzoeken door Vrouwen & seks te schrijven? Wat waren verrassende uitkomsten van haar research? Wat is Maartjes advies voor vrouwen die op zoek zijn naar een fijner seksleven? Wat kunnen mannen van vrouwen leren, en andersom? En waar moeten vrouwen in bed echt mee ophouden? Lees meer »

Meer boeken
Leon Verdonschot - Ronnie
Leon Verdonschot
Annemarie Haverkamp - Ik heb geleefd
Annemarie Haverkamp
Katinka Polderman - Beslisbos
Katinka Polderman
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: