Zoeken
Kristina Ohlsson - Paradijsoffer

Paradijsoffer

Kristina Ohlsson

Paradijsoffer

Kristina Ohlsson

Bestel nu
Omschrijving

Kort na opstijgen wordt er aan boord van een Boeing 747 met bestemming New York een brief gevonden. In de brief wordt door een terroristische organisatie gedreigd dat de Boeing zal ontploffen als er niet wordt voldaan aan hun eisen. Inspecteur Alex Recht roept de hulp in van Fredrika Bergman, inmiddels werkzaam bij het Ministerie van Justitie, die belast is met een uitwijzingszaak. Terwijl de uren voorbij tikken en Alex en Fredrika uit alle macht proberen deze ramp tot een goed einde te brengen, cirkelt de Boeing in de lucht. De brandstofteller staat bijna op nul.

Auteur: Kristina Ohlsson
Auteur

Kristina Ohlsson is een van Zwedens succesvolste misdaadauteurs. Voordat ze fulltime schrijver werd, werkte ze voor OSCE (Organisation for Security and Cooperation Europe), de Zweedse Veiligheidsdienst en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Sinds haar overstap naar een literaire carrière is ze een veel voorkomende naam op nationale en internationale bestsellerlijsten.

Edities & Details
Paperback: Paradijsoffer - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044358094
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-03-2020
Prijs: € 19,99
Omvang: 352 pagina's

Bestel

Digitale download: Paradijsoffer - Kristina Ohlsson
ISBN: 9789044340457
Uitgave: Digitale download
Status: Niet op voorraad
Datum: 01-11-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 371 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books NUR: 305 - Literaire thriller THEMA: Thriller / spannende fictie BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Mystery & Detective / Police Procedural BISAC: FICTION / Thrillers / Crime BISAC: FICTION / Thrillers / General
Meer boeken
Stefan Ahnhem - Zonder gezicht
Stefan Ahnhem
Alison Belsham - De tattooverzamelaar
Alison Belsham
Appie Baantjer - Een schot in de roos
Appie Baantjer
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: