Zoeken
Tjerk Noordraven - Meester Spion tegen de ninja's

Meester Spion tegen de ninja's

Tjerk Noordraven

Het superspannende tweede deel in de Meester Spion-reeks... MET NINJA'S!
Meester Spion tegen de ninja's

Tjerk Noordraven

Het superspannende tweede deel in de Meester Spion-reeks... MET NINJA'S!
Bestel nu
Omschrijving

In dit tweede deel van Meester Spion gaan meester Tom en zijn klas de strijd aan met een bende ninja's! De ninja's houden zich verborgen in een dolfijnenpark. Flo en haar vrienden gaan undercover als stagiaires om te ontdekken wat de ninja's van plan zijn.

Auteur: Tjerk Noordraven
Auteur

Tjerk Noordraven (1987) zag ooit een geest op een kerkhof in Frankrijk. Sindsdien zit hij graag tussen de zerken. Zijn huis staat vol met vleermuizen op sterkwater.Hij schrijft bijna elke dag, behalve als hij de avond van tevoren knoflook heeft gegeten. Dan heeft hij vreemd genoeg nooit inspiratie... Hij is bekend van De engste serie ooit en zijn spannende en grappige series Monster Zoo en Meester Spion.

Edities & Details
Uitgeverij: Moon Serie: Meester Spion Illustrator: Aimée de Jongh NUR: 282 - Fictie 7 - 9 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen BISAC: JUVENILE FICTION / School & Education BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories
Meer boeken
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 3
Tjerk Noordraven
Tjerk Noordraven - Monster Zoo 5
Tjerk Noordraven
John Kelly - De Monsterdokter 4
John Kelly
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: