Zoeken
Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek

De troostbibliotheek

Sara Nisha Adams

Een hartverwarmende roman over hoe boeken een onwaarschijnlijke vriendschap creëren tussen twee heel verschillende mensen in een Londense buitenwijk.
De troostbibliotheek

Sara Nisha Adams

Een hartverwarmende roman over hoe boeken een onwaarschijnlijke vriendschap creëren tussen twee heel verschillende mensen in een Londense buitenwijk.
Bestel nu
Omschrijving

Het leven van Mukesh Patel is sinds de dood van zijn geliefde vrouw in het slop geraakt. Naina was een fervent lezer, een passie die Mukesh nooit deelde. Maar wanneer hij een bibliotheekexemplaar vindt dat ze was vergeten inleveren, begint hij het toch te lezen.

Tiener Aleisha verveelt zich dood tijdens haar vakantiebaantje als bibliotheekmedewerker, tot er op een dag een papiertje uit een boek valt terwijl ze ingeleverde exemplaren incheckt. Het is een lijst met boeken getiteld "Voor het geval je het nodig hebt". Geïntrigeerd en een beetje verveeld, besluit ze om elk boek op de lijst te lezen.

Wanneer Mukesh en Aleisha elkaar ontmoeten in de bibliotheek, geeft Aleisha de leeslijst door in de hoop dat het ook voor hem een reddingsboei zal zijn. Langzaamaan creëren de boeken een band tussen twee eenzame zielen, terwijl fictie hen helpt te ontsnappen aan de pijnlijke realiteit waarmee ze thuis worden geconfronteerd.

Fragment

Quotes
LotteLivre
'Een prachtig verhaal over boeken, wanhoop, liefde maar bovenal hoop. Heel creatief valt alles op z'n plek in dit boek en het heeft me weten te raken.'
Lotte
The Bookshelf
'Wat een parel van een boek. Absoluut een enorme aanrader! Och, wat heb ik genoten, gelachen en gehuild. Prachtig. Werkelijk prachtig.'
Jenniferleest
'De liefde voor boeken spat van de bladzijdes af.'
Jennifer
Auteur: Sara Nisha Adams
Auteur

Sara Nisha Adams is een auteur van Indiase en Britse afkomst. Wanneer ze niet aan het schrijven is, werkt ze als acquirerend redacteur bij Penguin Random House. Sara woont in Noord-Londen met haar partner en haar kat.

Edities & Details
Audio download: De troostbibliotheek - Sara Nisha Adams
ISBN: 9789044365559
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-03-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 659 minuten

Bestel

Paperback: De troostbibliotheek - Sara Nisha Adams
ISBN: 9789044365535
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 22-02-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: De troostbibliotheek - Sara Nisha Adams
ISBN: 9789044365542
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 22-02-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Uitgeverij: The House of Books Vertaler: Nellie Keukelaar Voorlezer: Wilbert Gieske NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Verhalend thema: dood, rouw, verlies THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Relationships: friends / peer groups THEMA: Londen, Groot-Londen THEMA: 21ste eeuw, c 2000 tot c 2100 THEMA: Met betrekking tot Aziatisch-Amerikanen BISAC: FICTION / General
Meer boeken
Ali Hazelwood - De liefdeshypothese
Ali Hazelwood
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: