Zoeken
Patty Brard - Bibi & Lulu

Bibi & Lulu

Patty Brard

Een feestelijk boek over de hondjes van Patty Brard: Bibi & Lulu!
Bibi & Lulu

Patty Brard

Een feestelijk boek over de hondjes van Patty Brard: Bibi & Lulu!
Bestel nu
Omschrijving

Bibi en Lulu wonen met hun papa en mama in Nederland. Al twaalfenhalf jaar! Maar ze hebben ook een heerlijk huisje op het Spaanse eiland Ibiza, waar de zon iedere dag schijnt. Als ze daar weer een keertje op vakantie zijn, ontmoeten ze twee héél bijzondere vrienden: Panterpoes en zijn Spaanse oma Juanita. Ze maken samen veel plezier.
Dan is de vakantie voorbij en moeten Bibi en Lulu met hun baasjes terug naar Nederland. Daar gaan ze een groot feest vieren, waar ze veel zin in hebben! Maar ze moeten wel afscheid nemen van hun nieuwe vrienden, en dát is best lastig.
Als Bibi en Lulu weer in Nederland zijn en het de ochtend van het feest is, gebeurt er iets waar ze nooit van hadden kunnen dromen...

Fragment

Auteur: Patty Brard
Auteur

Patty Brard (Sorong, Nederlands-Nieuw-Guinea, 1955) is een Nederlandse tv-persoonlijkheid, presentatrice en voormalig zangeres van LUV. Bibi en Lulu, haar hondjes, wonen al 12,5 jaar bij haar!

Edities & Details
Gebonden: Bibi & Lulu - Patty Brard
ISBN: 9789048859405
Uitgave: Gebonden
Status: Niet beschikbaar
Datum: 06-11-2020
Prijs: € 9,99
Omvang: 24 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Moon Illustrator: Studio Sabine NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 3 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: huisdieren en dierenverzorging: honden BISAC: JUVENILE FICTION / Holidays & Celebrations / Christmas & Advent BISAC: JUVENILE FICTION / Animals / Dogs
Meer boeken
Marianne Busser & Ron Schröder - Het Kerstwinkeltje
Marianne Busser & Ron Schröder
Andrés López - Een boek
Andrés López
Marianne Busser & Ron Schröder - Van vliegeren tot vogelspotten
Marianne Busser & Ron Schröder
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: