Zoeken
Meike Krüger - Een tafel vol

Een tafel vol

Meike Krüger

Een tafel vol

Meike Krüger

Bestel nu
Omschrijving

In 'Een tafel vol' nodigt Meike Krüger je uit voor een culinaire reis langs haar favoriete landen in de wereld: van Spanje en Italië tot aan Mexico en Peru en van China en Thailand tot aan Georgië en Turkije.


Ieder hoofdstuk bestaat uit 8 tot 10 gerechten die je allemaal tegelijkertijd kunt serveren. Dat staat superfeestelijk en gastvrij en er is altijd voldoende keuze voor gasten met bepaalde eetvoorkeuren of -restricties. Iedereen kan opscheppen wat hem of haar lekker lijkt en misschien nog wel het allerbeste; jij hoeft alleen nog maar op te staan voor het dessert.


De recepten zijn kort, niet te ingewikkeld en met niet al te veel ingrediënten. Ieder diner is goed voor te bereiden en voorzien van een duidelijke planning, zodat je op de avond zelf maximaal een half uur in de keuken hoeft te staan.

Auteur: Meike Krüger
Auteur

Meike Krüger (@Mokumeet) studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkt als psychotherapeut en GZ-psycholoog in de psychiatrie. Al tijdens haar studie bracht ze meer tijd door in de keuken dan achter haar boeken. En iedere vrije minuut reist ze over de wereld, op zoek naar de lokale foodmarket, het lekkerste gerecht en de mooiste producten van een land. Ze woont met haar man en dochter in Amsterdam.

Edities & Details
Gebonden: Een tafel vol - Meike Krüger
ISBN: 9789048863532
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 23-09-2022
Prijs: € 35,00
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Een tafel vol - Meike Krüger
ISBN: 9789048863549
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 23-09-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Uitgeverij: Carrera culinair NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Meer boeken
Carla Lalli Music - That Sounds So Good
Carla Lalli Music
David Chang - Eat a Peach
David Chang
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: