Zoeken
Maya Motayne - Oculta - deel 8

Oculta - deel 8

Maya Motayne

Deel 8
Oculta - deel 8

Maya Motayne

Deel 8
Bestel nu
Omschrijving

Nadat ze Castallan hebben gered, hebben Alfie en Finn elkaar maanden niet gezien. Alfie bereidt zich voor op zijn rol als erfgenaam en op een internationale Vredesconferentie, terwijl Finn rondreist en geniet van haar vrijheid.
Dan wordt Finn leider van een machtige Castallaanse misdaadfamilie en moet ze de legendarische Oculta-competitie organiseren, en ontdekt Alfie dat het syndicaat dat verantwoordelijk is voor de moord op zijn broer terug is en de conferentie als doelwit heeft.
Finn en Alfie zullen opnieuw moeten samenwerken om hun vijanden te stoppen en een nieuwe oorlog te voorkomen.

Fragment

Auteur: Maya Motayne
Auteur

Maya Motayne besloot toen ze vier jaar was dat ze schrijfster wilde worden en is sindsdien niet meer gestopt met schrijven. Ze woont in New York, waar ze zich uit kan leven op haar passie - het aaien van honden - en heel veel tassen koopt, die altijd groot genoeg zijn om een boek in mee te nemen. Nocturna is haar debuut.

Edities & Details
Audio download: Oculta - deel 8 - Maya Motayne
ISBN: 9789048865093
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 09-03-2022
Prijs: € 2,99
Speelduur: 84 minuten

Bestel

Uitgeverij: Moon Voorlezer: Lottie Hellingman NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 14 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Meer boeken
Maya Motayne - Nocturna - deel 8
Maya Motayne
Maya Motayne - Nocturna - deel 3
Maya Motayne
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws: